۱- نان بومی روستایی  (برای خرید نان سلوا کلیک کن)

هرچقدر آرد تهیه شده برای خمیر کامل تر و سبوس دار تر و مدت زمان تخمیر بیشتر باشد عطر و طعم و مزه نان هم بیشتر می شود؛ چون غذای لازم برای رشد و تکثیر میکرو ارگانیسم ها (قارچها، کپکها، مخمرها، باکتری ها) در خمیر بیشتر است و هرچقدر غذای مورد نیاز آنها بیشتر باشد تولید اسید های آلی و الکل و گاز بیشتر شده و مزه نان رو مطبوع تر می کند.

 2- ارده عسل (برای خرید ارده عسل سلوا کلیک کن)

همان طور که می دانید عسل خاصیت های زیادی دارد و اگر با ارده سرشار از کلسیم ترکیب شده باشد، معجون شکفت انگیزی ایجاد می کند. از کمک به درمان روماتیسم و آرتروز و بیماریهای مفصلی گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن که همین امر باعث شده از ابتلا به خیلی از بیماریها پیشگیری کند. ارده عسل برای صبحانه کودکان هم خیلی مفید هست چرا که قدرت یادگیری آنها را بالا می‌برد، حافظه را تقویت می‌کند و با تامین بهتر انرژی مورد نیاز بدنشان کمک می‌کند تا بهتر رشد کنند. 

از ما می شنوید ارده عسل را در رژیم غذایی خود قرار دهید، بی حسی و کرختی را از بین می برد و بدنتان را گرم می کند و شفابخش خیلی از بیماری هایی هست که از سرد شدن مزاج ناشی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.